Onze partners

Face à Face

Geschikt voor verschillende soorten events

We beschikken over een aantal polyvalente ruimtes waar u terecht kan voor allerhande activiteiten en evenementen.

Er zijn mogelijkheden voor zowel zakelijke als privé initiatieven.

Face à Face

Grand Events

#WeCelebrateYourStory

Of u nu een privéfeest organiseert of een bedrijfsevenement: u wilt dat élk detail verloopt zoals het in uw hart en hoofd zit. Esther Vandebroek van Grand Events bezorgt u zo’n ervaring. Tijd om kennis te maken met de grand’dame die een hart heeft voor uw evenement.

Luistert eerst aandachtig naar uw wensen en verhaal, en inspireert u met sprankelende ideeën.
Werkt een concept uit met álle aspecten van uw feest of event: doel, doelgroep, budget, thema en link met uw bedrijfs-DNA of persoonlijkheid.
Is persoonlijk betrokken van planning tot finish. Esther en haar team organiseren discreet en doortastend uw feest en bedrijfsevenement. Grand Events de zorgen, u de complimenten.
Schakelt een uitgebreid netwerk in met topleveranciers en freelance medewerkers.
Werkt 100% transparant.
Grand events

Bie Happy

De organisatie van een trouwfeest, het verzorgen van een uitvaart of het plannen van een verjaardagsparty.
Als creatieve duizendpoot sta ik open voor ‘alles’ wat mijn pad kruist zolang het mezelf en anderen maar gelukkig maakt. In mijn ontwerpen en decoraties tracht ik steeds van kleine en losstaande elementen één groot geheel te maken die het plaatje doen kloppen; dat is mijn handelsmerk.
Bij het op zoek gaan naar een geschikte naam voor mijn activiteiten kwam ik al snel uit bij ‘Bie Happy’. Een naam die mijn inziens de lading volledig dekt.

Wauw Events

Mijn missie is om de mensen gelukkig te maken en hen bij elk feest een wauw gevoel te geven.

Ik ben Greet Geukens, zaakvoerster van Wauw events. Mijn liefde voor bloemen en organiseren komt al uit mijn tienerjaren en is sinds alleen maar gegroeid. Ik kreeg steeds vaker de opmerking “je moet hier mee verder gaan” waardoor ik dan ook de stap naar een eigen zaak heb gezet.

www.wauwevents.be

Conrad Consulting

Conrad Consulting is een full-service evenementenbureau met een team van 8 evenementenmensen: stuk voor stuk gedreven met een passie voor het organiseren van onvergetelijke momenten.

We zijn hetzelfde. Maar anders. Net als elk ander eventbureau zijn we er trots op potentiële klanten na te jagen en een beleving op te bouwen. Maar we geloven dat we het op een frissere, wendbaardere en creatievere manier doen.

Conrad Consulting is een familiebedrijf, of zo werken we toch. Geen kantoortjes of vakjesdenkers. Wel een werkeiland en vakmensen. Samen met onze klanten voor het optimale resultaat. En dit al bijna 30 jaar lang met hetzelfde management en onder dezelfde naam!

Webshop laten maken door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2023 - Barbelicious